Een vleugje nostalgie in het prachtige Kootwijk. Gasterij 't Hilletje is de ontmoetingsplek voor natuurliefhebbers, ruiters, familie, kennissen of zakelijke contacten.

Gastvrij genieten is waar het allemaal om draait bij Gasterij 't Hilletje. Genieten van een lange wandeling in de bosrijke omgeving, genieten van een uitstekende maaltijd, goede wijnen of genieten van een borrel en hapje bij het haardvuur. Genieten van de welverdiende rust met een kopje koffie, genieten van het samenzijn met elkaar en genieten van uitgerust wakker worden in 'n van onze comfortabele boxspring bedden.

over ons terras

Wilt u weten wat Gasterij 't Hilletje u te bieden heeft? Neem alvast een virtueel kijkje door ons pand . Voor meer informatie betreft overnachtingen kunt u klikken op de link 'overnachten' op onze website.

't Hilletje zou niets zijn zonder het nostalgische restaurant waar u kunt genieten van een uitstekende keuken. Overdag voor een gevarieerde lunchkaart, en in de avond een heerlijke veelzijdige seizoenskaart. U proeft de oorspronkelijke smaak van de ingrediënten, hier wordt vers gekookt met eerlijke producten. Gasterij 'Hilletje biedt eten en drinken aan op een manier waarin het Veluwse landschap en gastvrijheid ervaren wordt. Gastvrij betekent ook voor ons goede service en vriendelijke prijzen. Bekijk onze menukaart op de site.